Pleje & praktisk hjælp

Vi udfører personlig pleje og praktisk hjælp med udgangpunkt i den enkelte borgers behov. Er du som borger blevet visiteret hjælp til pleje eller praktiske opgaver af Kommunen kan du frit vælge en privat leverandør uden at det koster dig penge, hvis blot du meddeler visitator at Privat pleje & omsorg er dit valg.

Vi lægger stor vægt på at levere den ydelse som kunden er blevet visiteret på bedst mulig måde, herunder ikke mindst at man i langt overvejende grad møder den sammen hjælper oftest muligt. Denne indgangsvinkel giver mulighed for at kunden føler sig tryg ved hjælperen og at man også kender nuancerne i den enkeltes behov og ønsker.

Vi ved at det betyder meget at vi kommer på aftalt tidspunkt så det har højeste prioritet når vi planlægger arbejdet.

Derudover lægger vi stor vægt på, at vores medarbejdere har den rette faglighed til at udføre opgaver, og at de har “ et stort hjerte” og trives godt med at hjælpe andre. Vores hjælpere er venlige og imødekommende.

Rengøringsopgaver og anden praktisk hjælp udføres oftest af den samme som står for plejen. Vi er meget fleksible i forhold til løsningen af den enkelte opgaven og lægger vægt på, at arbejdet udføres med den rette grundighed og kvalitet.

Foruden de ydelser man er visiteret kan den enkelte tilkøbe ekstraydelser såsom: ekstra rengøring, indkøb, ledsageordning og mange andre ting.