Om Privat pleje & omsorg

I 2003 vedtog Folketinget, at der skulle være frit valg på pleje og praktisk hjælp området.
Det betyder, at man selv kan bestemme om, man ville have en privat eller en offentlig leverandør, når man får en bevilling på hjemmehjælp.

Det er kommunen, der beslutter, hvem der er berettiget til at få hjemmehjælp og visiterer til de enkelte ydelser.

Som modtager af hjemmehjælp kan man selv vælge mellem den kommunale hjemmehjælp og en privat leverandør, herunder Privat Pleje & Omsorg.

Privat Pleje & Omsorg Herning startede tilbage i 2010, under navnet Privathjælpen, af en ejerkreds i Holstebro og Struer.

Gitte Sundstrup Nielsen blev ansat i april 2010 til opstart af afdelingen i Herning, og kørte selv de første 6 måneder alle besøg nat og dag.

Fra den første ansatte i oktober 2010 til 14 ansatte i 2012, hvor Gitte Sundstrup Nielsen, sammen med Hans Jensen købte og overtog Privat Hjælpen og omdøbte det til Privat Pleje & Omsorg er der i dag omkring 100 dygtige og uddannede hjælpere, assistenter og sygeplejerske ansat til at levere Praktisk hjælp og pleje i Herning og Ikast-Brande Kommuner døgnet rundt.

Privat Pleje & Omsorg er organiseret i arbejdsgiverforeningen KA Pleje, og en del af vort værdigrundlag bygger på at gode arbejdsforhold og et sundt arbejdsmiljø er alt afgørende for den kvalitet som vi vil levere hver dag hos vores borgere. Målet er en høj kvalitet, og Privat Pleje & Omsorg arbejder hver dag for at fastholde og udvikle dette mål i tæt samarbejde med borgerne og personalet.